okt
4
tors
2018
Køkken koncert Sørisgaard
okt 4 kl. 19:30 – 21:30

Køkkenkoncert på Sørisgaard


Denne gang med musikerne:
Christina Von Bülow; Sax, Pelle Von Bülow; Guitar & Dorte Hyldstrup; Sang.
Christina von Bülow har længe gjort sig gældende som en af Danmarks bedste altsaxofonister. Hendes smukke tone er altid præget af en stærk harmonisk, rytmisk og ikke mindst melodisk sans.
Guitaristen Pelle Von Bülow – Christinas søn – har i de seneste år sat sit stærke præg på den danske jazzscene både som solist og akkompagnatør.
I et intimt og intuitivt samspil skaber de den smukkeste musik. Lyt til deres duo spil her:

https://www.youtube.com/watch?v=l8Bzn_CLTcc

Denne aften vil byde på personlige fortolkninger fra den amerikanske jazz sangskat – både som duo og som trio sammen med sangerinden Dorte Hyldstrup

Kom tæt på musikken!
NB Begrænsede pladser.
Gratis kaffe/te.

Øl, Vin & vand kan købes.
Entre: 150 kr
Indgang fra kl. 19.30

okt
7
søn
2018
Høst selv kæmpe spidskål med Kvikly, Dagli Brugsen, Superbrugsen og landmanden Sørisgaard
okt 7 kl. 9:30 – 11:00

En tur der udfordrer sanserne, når vi går i kålmarken og smager på de friske, sprøde og økologiske kål.

Vi snakker om den økologiske dyrkning, samt hvordan de kan bruges i køkkenet.

I høster et kæmpe spidskål med hjem.

Billetter udloddes på Superbrugsens facebookside og på Kvickly´s facebookside.

nov
15
tors
2018
Køkken koncert Sørisgaard
nov 15 kl. 19:30 – 21:30

Køkken Koncert på Sørisgård


Denne gang med musikerne:
Dorte Hyldstrup; Sang, Søren Reiff; guitar og Jon Bruland; bas.
Denne aften bygges op omkring sange fra Aretha Franklins ikoniske udgivelser “Lady Soul” og “Aretha Now” som netop i år kan fejre 50 års jubilæum.
Kom og hør vores trio fortolkninger af soul standards som: “Think”, “Night Time Is the Right Time”, “Chain of Fools”, “A Natural Woman”, “Since You’ve Been Gone”, “Come Back Baby” m. fl. i et fint mix med originale sange fra Søren og Dorte´s repertoire.
Søren Reiff er en sand guitar mester og er kendt for sine fede grooves og som en suveræn solist. Virkede gennem flere år som guitarist og kapelmester på danske tv-programmer som “Den Store Klassefest”, “Så´det lørdag” og “Danmarks indsamling”. Søren Reiff og Jon Bruland spillede sammen gennem flere år i Jan Glæsel´s orkester bl. a. i TV Programmet Meyerheim og co.
Søren blev sidste år hædret som den mest inspirerende guitarist af af det amerikanske musikprogram Studio Jams og har udgivet flere CD´er som solist.

Læs om og Lyt til Søren her:
http://www.sorenreiff.dk

Jon Bruland er en af Danmarks mest respekterede bassister og har spillet med bl.a. Alberte Winding, Jan Glæsels Orkester, Burning Red Ivanhoe, Kaspar Winding, Anne Linnet og mange andre. Senest sammen med Dorte i orkestret HYLD https://www.facebook.com/hyldmusic/

og desuden til flere Køkkenkoncerter på Søris.

Kom tæt på musikken!
NB Begrænsede pladser.
Gratis kaffe/te.

Øl, Vin & vand kan købes.
Entre: 150 kr
Indgang fra kl. 19.30

Køkken Koncert foregår på Sørisgaard ved Ølstykke. Her bor sangerinden Dorte Hyldstrup, der vil agere dels vært, dels musiker. Køkkenet på Sørisgaard har en god akustik med plads til 40 personer. 

Køkken Koncert arrangerer koncerter, der udforsker duo og trioformatet og samtidigt præsenterer helt nye konstellationer af musikere. Repertoiret vil være præget af de inviterede musikeres profil og derved variere fra gang til gang – dog med vægten lagt på Jazz, Soul og Blues.

Køkken Koncerterne sætter rammen om en særlig intim stemning, hvor publikum får mulighed for at komme helt tæt på musikken.

https://www.facebook.com/koekkenkoncert/