Hvornår:
19. marts 2017 kl. 11:00 – 13:00
2017-03-19T11:00:00+01:00
2017-03-19T13:00:00+01:00
Hvor:
Søris A/S
Sørisvej 2A
3650 Ølstykke
Danmark
Sørisvej 2A
3650 Ølstykke
Danmark
Pris:
200 kr.
Kontakt:
Fermentering af rodfrugter på Sørisgaard.
På dette kursus forvandler vi vinterens rodfrugter til sundt og velsmagende langtidsholdbart tilbehør.
Biolog og fermentist Maj Hilligsøe instruerer i to forskellige teknikker:
1. Tørfermentering, hvor vi river, salter og presser væsken ud af grøntsagerne.
2. Fermentering af “hele” grøntsager i en saltlage.
Det er en fordel hvis du enten har deltaget på vores fermenteringsworkshop tidligere, eller selv har erfaring med at lave surkål.
Medbring 2 glas med patentlåg (Et på 1 l. og et på 1/2 l.)
Prisen på 200 kr. inkluderer råvarer, instruktion og opskrifter til at tage med hjem. Samt selvfølgelig to fyldte glas med lækre grøntsager.