Hvornår:
19. marts 2017 kl. 11:00 – 13:00
2017-03-19T11:00:00+01:00
2017-03-19T13:00:00+01:00
Hvor:
Søris A/S
Sørisvej 2A
3650 Ølstykke
Danmark
Pris:
200 kr.
Kontakt:
Rasmus
24224004

Fermentering af rodfrugter på Sørisgaard.

På dette kursus forvandler vi vinterens rodfrugter til sundt og velsmagende langtidsholdbart tilbehør.

Biolog og fermentist Maj Hilligsøe instruerer i to forskellige teknikker:

1. Tørfermentering, hvor vi river, salter og presser væsken ud af grøntsagerne.

2. Fermentering af “hele” grøntsager i en saltlage.

Det er en fordel hvis du enten har deltaget på vores fermenteringsworkshop tidligere, eller selv har erfaring med at lave surkål.

Medbring 2 glas med patentlåg (Et på 1 l. og et på 1/2 l.)

Prisen på 200 kr. inkluderer råvarer, instruktion og opskrifter til at tage med hjem. Samt selvfølgelig to fyldte glas med lækre grøntsager.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Post comment